İbrahimoviç, Fox Sports'a verdiği demeçte, Paredes'in maçın sonunda Eric García ve Gavi'ye karşı sergilediği agresif tavır hakkında şunları söyledi: "Paredes, sahada benim gibi bir oyuncunun olmamasına sevinebilir. Eğer orada olsaydım, ona kafa atar ve oyundan atılırdım. Bu onun profesyonellikten uzak bir davranışı."

Eski İsveçli futbolcu, Paredes'in Metlife Stadyumu'ndaki agresifliğine İspanyol oyuncuların tepki vermemesini de eleştirdi: "İspanyol oyuncuların ne yaptığını bilmiyorum; başka bir oyuncunun takım arkadaşına vurmasını sadece izlediler." 

İbrahimovic, İspanya'nın Arjantin'i yenmesinin ardından: "Bugün futbol kazandı. İspanya'nın futbol oynama şekli, bu turnuvada sergiledikleri performans... futbol izlerken görmek istediğiniz şey tam olarak bu." Dedi.

Ibra, "Arjantin'in kaleye tek bir şutu bile yoktu" ve "turnuvanın en iyi savunması kimdi? İspanya, ve kazanması beklenen takım kazandı... Turnuvadan önce bana sormuştunuz ve ben de İspanya'nın kazanacağını söylemiştim. Ben bir şey dediğimde, o şey gerçekleşir." şeklinde yorumda bulundu.

Zlatan Ibrahimovic, başarılı televizyon yorumculuğu kariyerinden de emekli olmayı planladığını söyledi.

Boca Juniors futbolcusu olan 1994 doğumlu Leandro Parades anne tarafından Paraguaylı ve yerli dilini iyi biliyor. Daha önce Roma, Paris Saint Germen ve Zenit takımlarında oynadı.

Gercekedebiyat.com

ÖNCEKİ HABER

BENZER İÇERİKLER

YORUMLAR

Yorum Yaz

Kişisel bilgileriniz paylaşılmayacaktır. Yorumunuz onaylandıktan sonra adınız ve yorumunuz görüntülenecektir. (*)